PVC ograja - Lesnina Kočevje

Izdelek

PVC ograja

V naši ponudbi imamo tudi dobavo in montažo PVC ograj.

Za izmere in svetovanje pokličite 041 605 852

več o PVC ograjah
PVC ograje so sestavljene iz PVC letvic oziroma profilov. Izdelujemo balkonske ograje, ograje za terase in vrtne ograje.

Balkonske ograje in ograje za terase se izdelajo iz ene ali kombinacije različnih letvic, katere izberete po želji. Letvice vijačimo na vašo že obstoječo konstrukcijo ali na našo, katero izdelamo iz pocinkanih cevi, dimenzije v preseku 30 x 30 mm. Vse cevi, ki sestavljajo balkonsko konstrukcijo oblečemo v PVC pokrivne profile s katerimi omogočimo, da so cevi in vijaki nevidni in še dodatno zaščiteni proti različnimi vremenskimi vplivi.

Vrtne ograje lahko postavimo v prosta polja med betonske stebre, na kamnito škarpo ali postavimo naše PVC stebre, katere v notranjost zalijemo z betonom. Vrtno ograjo lahko tudi montiramo na kovinsko ograjno konstrukcijo. Oblika ograje je lahko ravna, polkrožna, vbočena, kombinirana z različnimi letvicami oziroma po želji stranke. Višino ograje določite sami.

Kvaliteta letvic je iz zelo kvalitetne plastične mase, izdelane in laboratorijsko testirane v Franciji. Zelo pomemben podatek o kvaliteti je ta, da plastika ni reciklirana, kar pomeni, da še nikoli ni bila obdelana in predelana iz že obstoječih izdelkov, kajti taki izdelki čez leta začnejo bledeti oziroma rumeneti.

Kvaliteta naših PVC letvic je enaka kvaliteti PVC oken, saj so izdelane iz enake plastične mase. Oblike in dimenzije letvic so različne. Letvica je v prerezu votla z ojačitvenimi pregradami in v tem predelu je tudi pripravljeno za vijačenje vijakov. To nam omogoča trdno in stabilno postavitev ograje. Zgornje in spodnje ograjne pokrovčke lepimo na letvice s posebnim lepilom za PVC.

Vse PVC letvice so odporne proti UV žarkom, kar pomeni, da ne bledijo. Odporne so na vse vremenske razmere. Ograja je zelo primerna tudi za obmorske kraje, ker je odporna proti soncu in soli.

Ograja ne potrebuje nobenega vzdrževanja! Prihranite čas in stroške. Če želite, ograjo lahko očistite z vodo in gospodinjskimi čistili.

V ponudbi imamo belo, bež (oker), sivo barvo in imitacijo hrasta. Garancija za obstojnost bele barve je 10 let, na ostale pa 5 let.Obvestilo

Spoštovani kupci, zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je Vlada Republike Slovenije izdala odlok, s katerim je začasno prepovedala ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije. Tako je od ponedeljka, 16. novembra 2020, naša trgovina zaprta do preklica, a je za prevzem izdelkov na voljo prevzemno mesto. Pri uporabi tega mesta pa se od obeh strani (kupca in potrošnika) zahteva, da se dosledno upošteva navodila NIJZ. Prodajo vršimo brezkontaktno in smo dosegljivi na 041 605 852 ali mail info@kard.si Preko maila je možno naročiti vse kar je v naši ponudbi, enkao velja tudi pohištvo ki ga delamo po naročilu Montaža in vnos pohištva strankam niso dovoljeni! Prodaja podjetjem in s.p. – jem poteka nemoteno po predhodnem dogovoru na 041 605 852 ali info@kard.si Prehod občine za nakup pohištva ali talnih oblog: Odlok vlade dovoljuje prehod občine (za dostop do trgovin ali storitev v drugi občini, če so bližje prebivališču osebe, kot so te trgovine ali storitve v občini prebivališča, ali če jih v občini prebivališča ni) s podpisom izjave in našim potrdilom, ki vam ga uredimo pisno, po mailu, po SMS-u…vas naročilo čaka na prevzemnem mestu ali pa se z nami dogovorite za našo dostavo. Stroški dostave se vršijo po našem ceniku, način dostave pa mora biti v skladu z navodili NIJZ