Parkirna zapora TIP 3 - Lesnina Kočevje

Izdelek

Parkirna zapora TIP 3

Prodaja in montaža parkirnih ovir in zapor za parkirišča.

Imate svoje parkirišče pa se vam je zgodilo da je na vaše mesto parkiral negdo drug? To ni več problem – nudimo vam prodajo in montažnih ovir oz. zapor za parkirišča.

Preklopna zapora je estecko dovršena zapora ki je narejena in oblikovana z namenom da ne poškoduje vaših avtomobilskih gum. Konstrukcije je tudi dovolj močna da čez njo brez poškodb zapelje tudi osebno vozilo. Zapore so dvojno zaščitene proti koriziji. Zapora je pocinkana in nato prevlečena s plastiko v vidni oranžni barvi. Konstrukcija omogoča močno statično osnovno ploščo na katero se preklopna zapora oslanja trikrat. Podstavek pa omaogaoča da se zapora štirikrat pritrdi v trde površine kot so beton asvalt tlakovci… Osnovna plošča je dodatno ojačana s prečnimi ušesi ki so primerno obdelani.

Zapora je narejena iz zvitih debelostenskih železnih cevi fi 48 mm

Zaščitni preklopni sklop je narejen da se pri spuščanju na tla nasloni na gumjasti odbojnik ki je nameščen na zaporo ki sliži kot amortizer (blažilec udarca)   Zaščitna preklopna ovira tipa 3 je  cenovno ugodna zapora s preprosto uporabo. Zaklepanje z obešanko – ni priložena.

Višina zapore je 460 cm Širina  je 350 cm