Parkirna zapora TIP 3 - Lesnina Kočevje

Izdelek

Parkirna zapora TIP 3

Prodaja in montaža parkirnih ovir in zapor za parkirišča.

Imate svoje parkirišče pa se vam je zgodilo da je na vaše mesto parkiral negdo drug? To ni več problem – nudimo vam prodajo in montažnih ovir oz. zapor za parkirišča.

Preklopna zapora je estecko dovršena zapora ki je narejena in oblikovana z namenom da ne poškoduje vaših avtomobilskih gum. Konstrukcije je tudi dovolj močna da čez njo brez poškodb zapelje tudi osebno vozilo. Zapore so dvojno zaščitene proti koriziji. Zapora je pocinkana in nato prevlečena s plastiko v vidni oranžni barvi. Konstrukcija omogoča močno statično osnovno ploščo na katero se preklopna zapora oslanja trikrat. Podstavek pa omaogaoča da se zapora štirikrat pritrdi v trde površine kot so beton asvalt tlakovci… Osnovna plošča je dodatno ojačana s prečnimi ušesi ki so primerno obdelani.

Zapora je narejena iz zvitih debelostenskih železnih cevi fi 48 mm

Zaščitni preklopni sklop je narejen da se pri spuščanju na tla nasloni na gumjasti odbojnik ki je nameščen na zaporo ki sliži kot amortizer (blažilec udarca)   Zaščitna preklopna ovira tipa 3 je  cenovno ugodna zapora s preprosto uporabo. Zaklepanje z obešanko – ni priložena.

Višina zapore je 460 cm Širina  je 350 cmObvestilo

Spoštovani kupci, zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je Vlada Republike Slovenije izdala odlok, s katerim je začasno prepovedala ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije. Tako je od ponedeljka, 16. novembra 2020, naša trgovina zaprta do preklica, a je za prevzem izdelkov na voljo prevzemno mesto. Pri uporabi tega mesta pa se od obeh strani (kupca in potrošnika) zahteva, da se dosledno upošteva navodila NIJZ. Prodajo vršimo brezkontaktno in smo dosegljivi na 041 605 852 ali mail info@kard.si Preko maila je možno naročiti vse kar je v naši ponudbi, enkao velja tudi pohištvo ki ga delamo po naročilu Montaža in vnos pohištva strankam niso dovoljeni! Prodaja podjetjem in s.p. – jem poteka nemoteno po predhodnem dogovoru na 041 605 852 ali info@kard.si Prehod občine za nakup pohištva ali talnih oblog: Odlok vlade dovoljuje prehod občine (za dostop do trgovin ali storitev v drugi občini, če so bližje prebivališču osebe, kot so te trgovine ali storitve v občini prebivališča, ali če jih v občini prebivališča ni) s podpisom izjave in našim potrdilom, ki vam ga uredimo pisno, po mailu, po SMS-u…vas naročilo čaka na prevzemnem mestu ali pa se z nami dogovorite za našo dostavo. Stroški dostave se vršijo po našem ceniku, način dostave pa mora biti v skladu z navodili NIJZ