Parkirna zapora TIP 2 - Lesnina Kočevje

Izdelek

Parkirna zapora TIP 2

Prodaja in montaža parkirnih ovir in zapor za parkirišča. Imate svoje parkirišče pa se vam je zgodilo da je na vaše mesto parkiral negdo drug? To ni več problem – nudimo vam prodajo in montažnih ovir oz. zapor za parkirišča.

Preklopna zapora je estecko dovršena zapora, ki je narejena in oblikovana z namenom da ne poškoduje vaših avtomobilskih gum. Konstrukcije je tudi dovolj močna da čez njo brez poškodb zapelje tudi osebno vozilo. Zapore so dvojno zaščitene proti koriziji. Zapora je pocinkana ter prevlečena s plastiko v vidni oranžni barvi. Konstrukcija omogoča močno statično osnovno ploščo na katero se preklopna zapora oslanja trikrat.  Podstavek pa omogaoča da se zapora štirikrat pritrdi v trde površine kot so beto asvalt tlakovci… Osnovna plošča je dodatno ojačana s prečnimi ušesi ki so primerno obdelani.

Zapora je narejena iz zvitih debelostenskih železnih cevi fi 48 mm

Zaščitni preklopni sklop je narejen da se pri spuščanju na tla nasloni na gumjasti odbojnik ki je nameščen na zaporo ki sliži kot amortizer (blažilec udarca)   Zaščitna preklopna ovira tipa 2 je zapora s preprosto uporabo in vgrajeno potisno klučavnico.

Zapora ima inovativni patent zapiranja  saj pri zapiranju (oz. dvigovanju) zapore ne potrebujete ključa!!

Višina zapore je 460 mm Širina  je 350 mm