Posteljni podi - Lesnina Kočevje

Izdelek

Posteljni podi

 

V naši trgovini vam nudimo veliko izbiro posteljnih podov.

Dobavljivi so:

-klasični iverni podi različnih dimenzij

-Latofleks podi različnih dimenzi in izvedb kot so:

Latofleks fix (masivni fiksni pod z vpogljivimi letvicami)

Latoflex (masivni z nastavljivo funkcijo trdote letvic v hrbtnem delu)

Latoflex dvižni ročini (13 stopenj, kjer lahko ročno dvigujete  in       hrbtni del) Primerni so za:

-ljudi,  ki radi berejo v postelji

- starejše ljudi, ki več časa preživijo na postelji

-ljudi, ki morajo zaradi bolezni imeti dvignjene noge

Latoflex dvižni motorni(dviganje upravljate z ročnim upravljalcem   kjer poljubno preko motorjev dvigujete nožni in hrbtni in nožni del)

Posteljne pode različnih izvedb imamo na zalogi v standardnih dimenzijah

Ugodne cene motornih posteljnih podov.

Ostale dimenzije in izvedbe vam lahko naročimo.

Posteljni vložki ali posteljni podi so sestavljeni iz vzdolžnih letev in prožnih vzmetnih letvic, ki so na različne načine vpete v vzdolžne letve. Namestimo jih pod vsako vzmetnico, tudi pod klasično vzmetnico.

Omogočajo:

  • boljšo zračnost ležišča,
  • možno individualno regulacijo trdote v ledvenem predelu,
  • ležišče pridobi s posteljnim vložkom večjo prožnost in udobnost,
  • pridobimo na vzmetenju vse do roba postelje,
  • funkcija elastičnosti posteljnega vložka doprinese k razbremenitvi vzmetnice pod težo telesa in s tem tudi k kvalitetnemu prilagajanju vzmetnice telesu in večji trajnosti celotnega posteljnega sistema.

Nekateri modeli so po celi dolžini fiksni, drugi pa omogočajo nastavitev višine vzglavja in vznožja. Posteljni vložek enostavno vgradimo tudi v starejše postelje, saj z njimi nadomestimo dno ležišča iz iverice ali vezane plošče. S posteljnim vložkom boste podaljšali življenjsko dobo ležišča in postelje.

Priporočamo, se posteljni vložek po celi dolžini uleže na letev, ki je pritrjena na stranici ležišča (posteljnega okvirja).Obvestilo

Spoštovani kupci, zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je Vlada Republike Slovenije izdala odlok, s katerim je začasno prepovedala ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije. Tako je od ponedeljka, 16. novembra 2020, naša trgovina zaprta do preklica, a je za prevzem izdelkov na voljo prevzemno mesto. Pri uporabi tega mesta pa se od obeh strani (kupca in potrošnika) zahteva, da se dosledno upošteva navodila NIJZ. Prodajo vršimo brezkontaktno in smo dosegljivi na 041 605 852 ali mail info@kard.si Preko maila je možno naročiti vse kar je v naši ponudbi, enkao velja tudi pohištvo ki ga delamo po naročilu Montaža in vnos pohištva strankam niso dovoljeni! Prodaja podjetjem in s.p. – jem poteka nemoteno po predhodnem dogovoru na 041 605 852 ali info@kard.si Prehod občine za nakup pohištva ali talnih oblog: Odlok vlade dovoljuje prehod občine (za dostop do trgovin ali storitev v drugi občini, če so bližje prebivališču osebe, kot so te trgovine ali storitve v občini prebivališča, ali če jih v občini prebivališča ni) s podpisom izjave in našim potrdilom, ki vam ga uredimo pisno, po mailu, po SMS-u…vas naročilo čaka na prevzemnem mestu ali pa se z nami dogovorite za našo dostavo. Stroški dostave se vršijo po našem ceniku, način dostave pa mora biti v skladu z navodili NIJZ