Kuhinje Kard po naročilu - Lesnina Kočevje

Izdelek

Kuhinje Kard po naročilu

Našim strankam nudimo široko paleto visokokakovostnih kuhinj katere izrišemo s profesionalnim 3D realističnim  programom in pri tem upoštevamo mnenja stranke, dimenzije prostora ter funkcionalnost kuhinje.

 Programe ki jih imamo na voljo za izris omogočajo, da stranki izrišemo kuhinjo željenih dimenzij in  željenih materialov pri tem pa za izris uporabimo  željeno barvo ali  lesni dekor.

 V ponudbi imamo široko ponudbo vzorcev barvnih ter lesenih dekorjev iverke, furnirja ter akrila.

 V ponudbi pa je tudi široka paleta baru po RAL lestvici kjer si lahko stranka sama izbere barvni odtenek v barvanem ter lakiranem visokem sijaju.

 

Kuhinje so visokokakovostne in  po zelo konkurenčnih cenah. Izdelane so v Sloveniji, izrecno pa naročilu, zato kuhinjo lahko prilagodimo vsakršnem prostoru in željam kupca. Uporabljeni so vrhunski materiali avstrijskih proizvajalcev (Egger, Blum) in so zadnji trend v kuhinjski industriji.

 

Pri izbiri je možna uporaba nešteto različnih kombinacij barv, elementov, materialov, ročajev,… zato vsak izris in ponudbo naredimo individualno.

Izrisi ki so spodaj so 3D izrisi kakršne narišemo stranki na podlagi želja in dimenzij

 

 

 Obvestilo

Spoštovani kupci, zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je Vlada Republike Slovenije izdala odlok, s katerim je začasno prepovedala ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije. Tako je od ponedeljka, 16. novembra 2020, naša trgovina zaprta do preklica, a je za prevzem izdelkov na voljo prevzemno mesto. Pri uporabi tega mesta pa se od obeh strani (kupca in potrošnika) zahteva, da se dosledno upošteva navodila NIJZ. Prodajo vršimo brezkontaktno in smo dosegljivi na 041 605 852 ali mail info@kard.si Preko maila je možno naročiti vse kar je v naši ponudbi, enkao velja tudi pohištvo ki ga delamo po naročilu Montaža in vnos pohištva strankam niso dovoljeni! Prodaja podjetjem in s.p. – jem poteka nemoteno po predhodnem dogovoru na 041 605 852 ali info@kard.si Prehod občine za nakup pohištva ali talnih oblog: Odlok vlade dovoljuje prehod občine (za dostop do trgovin ali storitev v drugi občini, če so bližje prebivališču osebe, kot so te trgovine ali storitve v občini prebivališča, ali če jih v občini prebivališča ni) s podpisom izjave in našim potrdilom, ki vam ga uredimo pisno, po mailu, po SMS-u…vas naročilo čaka na prevzemnem mestu ali pa se z nami dogovorite za našo dostavo. Stroški dostave se vršijo po našem ceniku, način dostave pa mora biti v skladu z navodili NIJZ