Kuhinja Labor Bukev 260 cm - Lesnina Kočevje

Izdelek

Kuhinja Labor Bukev 260 cm

Kuhinja Labor je kuhinja katera ima fronte (vratica) v barvi bukve, korpusi pa so v beli barvi. Skupna dolžine kuhinje je 260 cm.

Zgornje omarice imajo po dve polici. Spodnje omarice so na PVC nastavljivih  nogicah. Omarice se lahko postavijo poljubno.

Sestavljena je iz naslednjih elementov:

 elementi spodaj: 80 cm omarica namenjena za pomivalno korito

40 cm omarica s 3 predali

60 cm omarica (v njo se lahko vgradno pečico in ploščo)

80 cm omarica

Omarice zgoraj:  80 cm vitrina

40 cm omarica

60 cm omarica

80 cm omarica

Slika je simbolična in je izris možne postavitve.Obvestilo

Spoštovani kupci, zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je Vlada Republike Slovenije izdala odlok, s katerim je začasno prepovedala ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije. Tako je od ponedeljka, 16. novembra 2020, naša trgovina zaprta do preklica, a je za prevzem izdelkov na voljo prevzemno mesto. Pri uporabi tega mesta pa se od obeh strani (kupca in potrošnika) zahteva, da se dosledno upošteva navodila NIJZ. Prodajo vršimo brezkontaktno in smo dosegljivi na 041 605 852 ali mail info@kard.si Preko maila je možno naročiti vse kar je v naši ponudbi, enkao velja tudi pohištvo ki ga delamo po naročilu Montaža in vnos pohištva strankam niso dovoljeni! Prodaja podjetjem in s.p. – jem poteka nemoteno po predhodnem dogovoru na 041 605 852 ali info@kard.si Prehod občine za nakup pohištva ali talnih oblog: Odlok vlade dovoljuje prehod občine (za dostop do trgovin ali storitev v drugi občini, če so bližje prebivališču osebe, kot so te trgovine ali storitve v občini prebivališča, ali če jih v občini prebivališča ni) s podpisom izjave in našim potrdilom, ki vam ga uredimo pisno, po mailu, po SMS-u…vas naročilo čaka na prevzemnem mestu ali pa se z nami dogovorite za našo dostavo. Stroški dostave se vršijo po našem ceniku, način dostave pa mora biti v skladu z navodili NIJZ