Kuhinja Festa classic 3000mm (2400mm) Odprodaja eksponata - Lesnina Kočevje

Izdelek

Kuhinja Festa classic 3000mm (2400mm) Odprodaja eksponata

Izris eksponata

Kuhinja Larisa Modern je kuhinja ki ima fronte (vratica) iz mediapana v barvi bukve. Kljuke so v sivi mat barvi in so kovinske dvovijače. V zgornjih omaricah so po dve polici. Vsaka omarica ima svoj pult. Sestavljena je iz naslednjih elementov.

Elementi spodaj:

omarica 80 cm namenjena za pomivalno korito

omarica 40 cm -dva predala + spodaj omarica

omarica 80 cm

omarica 40 cm -dva predala + spodaj omarica

skupna dolžina spodnjih el je 240 cm

Elementi zgoraj:  omarica 80 cm vitrina

omarica 40 cm

omarica 80 cm

omarica 40 cm

omarica 60 cm za napo

skupna dolžina zgornjih elementov je 300 cm

Oblikujejo jo klasične linije front (vrat).

Zgornji elementi so višine 72 cm.
Fronte kuhinje so iz mediapana MDF. Kuhinjski pult je iz melaminske mase. Spodnji elementi so na nastavljivih PVC nogicah z zaključkom .

V ceno niso zajete dekoracije, pomivalno korito in el. aparati.

Postavitev kuhinje je poljubna, ker so elementi samostojni.

Slika je simbolična.

Kuhinja je eksponat.

 

 Obvestilo

Spoštovani kupci, zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je Vlada Republike Slovenije izdala odlok, s katerim je začasno prepovedala ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije. Tako je od ponedeljka, 16. novembra 2020, naša trgovina zaprta do preklica, a je za prevzem izdelkov na voljo prevzemno mesto. Pri uporabi tega mesta pa se od obeh strani (kupca in potrošnika) zahteva, da se dosledno upošteva navodila NIJZ. Prodajo vršimo brezkontaktno in smo dosegljivi na 041 605 852 ali mail info@kard.si Preko maila je možno naročiti vse kar je v naši ponudbi, enkao velja tudi pohištvo ki ga delamo po naročilu Montaža in vnos pohištva strankam niso dovoljeni! Prodaja podjetjem in s.p. – jem poteka nemoteno po predhodnem dogovoru na 041 605 852 ali info@kard.si Prehod občine za nakup pohištva ali talnih oblog: Odlok vlade dovoljuje prehod občine (za dostop do trgovin ali storitev v drugi občini, če so bližje prebivališču osebe, kot so te trgovine ali storitve v občini prebivališča, ali če jih v občini prebivališča ni) s podpisom izjave in našim potrdilom, ki vam ga uredimo pisno, po mailu, po SMS-u…vas naročilo čaka na prevzemnem mestu ali pa se z nami dogovorite za našo dostavo. Stroški dostave se vršijo po našem ceniku, način dostave pa mora biti v skladu z navodili NIJZ